B+O Architects

“B+O Architects: de mens in de architectuur.”

 

 

Het idee

Het uitgangspunt was om de mens centraler te zetten in de architectuur. De mens heeft nl grote invloed op het proces, de vertaling van ‘droom of wens’ en naar het uiteindelijke gebruik van een bouwwerk. Het gevoel dat je krijgt als je een gebouw ziet of ruimte betreedt bepaalt volgens ons het succes van alles.

 

Het resultaat

Het resultaat is een site waarin de filosofie van B+O centraal staat. Aan de hand van quotes en gedachtegoed van de architecten en aan de hand van klant verhalen. Duurzame architectuur dankzij een duurzame visie. De waarden nieuwsgierigheid, veerkracht, passie, vindingrijkheid en onbevreesd staan in de verhalen centraal.

 

“Wat is zo bijzonder aan dit project?”

Het was goed dat we de nodige tijd mochten besteden om de visie van B+O Architects onder woorden te brengen. Dat komt tot uiting in de filosofie van het architectenbureau en in de vele verhalen van klanten die vertellen over hun wensen, het proces en hun uiteindelijke beleving. De Kernkracht van deze opdracht zit hem erin dat de uiteindelijke gebruiker van een object bepaalt of het geheel geslaagd is.

 

 

 

“De klantreis is een belangrijk onderdeel van iedere strategie…”

De conceptfase: design thinking

Bij het ontwerpen begin je natuurlijk met de vraag hoe je je doelgroepen aan je doelstelling verbindt. Bepakt met een flinke dosis ervaring en een objectieve blik op de klant case stappen wij eerst in de schoenen van hùn klant. Wat verwachten zij? Wat willen zij? Waar liggen drempels en hoe nemen we die weg? Tijdens de conceptfase denken we vooral in ‘hoe de dingen werken en hoe kunnen we deze zaken en onze doelgroep beïnvloeden’.

 

 

Van concept naar ontwerp

De keuzes die we in de conceptfase gemaakt hebben zie je terug in het ontwerp en in de inhoud. Empathie, esthetiek, context en proces zitten in de cases, het portfolio en de klant-statements verweven. In tekst, foto en video.

 

Klantreis

In de merkstrategie is de klantreis ons uitgangspunt. Van beeldvorming, kennismaking, proces tot de beleving rondom een dienst of product. Op de site B+O Architects vindt je deze referenties terug: klantverhalen over het proces en hun beleving bij goed design.

 

Meer weten?

Meer weten over dit project of eens doorpraten wat we voor u kunnen betekenen? We maken graag en vrijblijvend kennis.

 

 Ik word graag geïnspireerd

Meer projecten