veel gestelde vragen

Van vragen
word je wijzer.

Om het u makkelijker te maken en snel te begrijpen wie wij zijn en wat we doen, en om uw nieuwsgierigheid te bevredigen treft u hieronder de veelgestelde vragen aan.

We kunnen ons voorstellen dat u een slimme vraag heeft die hier niet tussen staat. U kunt natuurlijk altijd bellen. U kunt uw vraag ook mailen, elk jaar nomineren we de drie leukste, slimste vragen. De winnende vragensteller nemen we mee naar de pizzeria.

 

 • Hoe zit dat met die naam?

  Das Idee staat voor Duurzaam Activeren door Samen te werken. Vanuit een gezamenlijk idee en een gezamenlijk ideaal.

 • Zijn jullie Duitsers?

  Nein, we zijn gewoon wereldburgers. Net als u. Wel houden we van een goed bord zuurkool maar ook Köfte of pizza houden we ons voor aanbevolen.

 • Hoelang bestaan jullie?

  We hebben onszelf opgericht in 2002 maar zijn elke dag bij de tijd. We zijn jong in onze manier van denken en brengen ruim 16 jaar ervaring met ons mee. Maal vier.

 • Wat doet Das Idee precies?

  We zijn een cross over tussen marketing en communicatiebureau, reclamebureau en organisatiebureau. We werken en versterken vanuit een gedeelde ambitie en een ideaal, de visie. We zorgen ervoor dat die loepzuiver is, bij bestuurder, directie, medewerker tot en met de klant of de doelgroep. Dat doen we door het collectieve bewustzijn van waarden, toegevoegde waarde, eigenheid en belofte voor de ander (lees doelgroep) te versterken en te vergroten. Vanuit deze visie ontwikkelen we originele concepten die onderscheidend zijn en opvallen. Deze concepten zijn de basis om onze strategische doelstellingen om te zetten in resultaat. En daar zijn acties en campagnes voor nodig. Ook die ontwikkelen we.

 • Kan ik bij Das Idee werken?

  Dat kan. We staan open voor een goed gesprek en zijn benieuwd naar jouw inspirerende verhaal. Stuur je open sollicitatie naar info@dasidee.nl

 • Wanneer schakel ik Das Idee in?

  Als uw organisatie een ambitie heeft. Bijvoorbeeld om nieuwe collega’s aan te trekken of wanneer u meer / of op een effectievere manier uw diensten aan wilt bieden. Wanneer u eindelijk via social media echt eens meer zichtbaarheid en resultaat wilt bereiken of als u een sterke merkidentiteit en verhaal nodig heeft. We doen van alles, grasduint u gerust door deze site of bel voor een afspraak.

 • Big data... doen jullie daar aan?

  Big data is voor ons geen big deal. We kunnen u daar prima mee helpen. Wij vinden dat techniek en creativiteit hand in hand gaan.

 • Ik wil wel eens online gevonden worden

  Dan heeft u de juiste partij gevonden. De combinatie uitstijgende originaliteit, seo, social media, targeting en een resulterende campagne is voor ons vanzelfsprekend.

 • Wat is jullie ambitie?

  Het is onze ambitie om onze opdrachtgevers en onszelf te laten groeien. Dat doen we met inzichten, kennis, ervaring, creativiteit, enthousiasme en een groot gevoel van verantwoordelijkheid. Het is ook onze ambitie om de processen die we met de teams van onze klant en onszelf doorlopen op inspirerende, leuke, menselijke manier vorm te geven. We worden daar allemaal groter en rijker van.

 • Zijn jullie duur?

  Goede raad is duur. We willen daar niet op afdingen. We staan voor ons product omdat we voor u staan.

 • Kan ik de proef op de som nemen?

  Jazeker. We zijn altijd bereid om objectief en inspirerend van gedachten te wisselen. Ons doel is om u inzicht en doorzicht te verschaffen in hoe u het verschil kunt maken. Dat is tevens ons motto.