“Een sterke aftrap
van Kernkracht Podium”

De aftrap van Kernkracht Podium® is genomen! Een druk bezochte en inspirerende middag op donderdag 7 februari 2019. Tien sprekers namen ons mee in hun visie en missie. Er werd druk gedebatteerd en nieuwe contacten werden gelegd…. Wij kijken er met heel veel trots en plezier op terug. Bedankt iedereen!

  • Kernkracht Podium
  • Kernkracht Podium
  • Kernkracht Podium
  • Kernkracht Podium
  • Kernkracht Podium
  • Kernkracht Podium

 

Terugblikken op de line-up

 

We zijn er trots op dat we zo’n gevarieerd aantal sprekers hadden. Hieronder kunt u zien wie er bij ons op het podium stond: 

“Het doel van Kernkracht? 
Verrassen en verbinden…”

 

We bieden met het concept ‘Kernkracht Podium’ een podium voor sprekers uit diverse vakgebieden en met verschillende visies. We willen samen met hen en het publiek inspireren, ogen openen, ideeën bestuiven en idealen aanmoedigen.

“Misschien hebben we
u gemist?”

 

De essentie van deze middag was om een podium te zijn voor alle bezoekers. Of je nou presenteerde of toeschouwer was. ‘Zonder publiek valt er weinig te presenteren’. Het was dus waardevol dat zoveel mensen de weg wisten te vinden naar het podium.

Volgende editie?
Die zal in december plaatsvinden. De drukke zomermaanden slaan we even over. Wilt u erbij zijn? Aanmelden mag alvast via onderstaande button.

Ook het podium op?
U bent van harte welkom! Graag horen we waar u over wilt vertellen via info@dasidee.nl

 

Het idee

 

De kern
Het uitdagende format van 20 beelden x 20 seconden. En natuurlijk: jouw verhaal!

De kracht
Presenteer binnen dit format jouw enthousiasme, jouw idee, ideaal, filosofie, drijfveer, statement, boodschap of experiment. Deel, nodig uit, maak warm, vindt medestanders, creëer kansen en draagvlak. Pak je Podium!


Doe mee!

 

We nodigen je van harte uit op ons Podium.
Daarnaast helpen we je graag om jou in je kracht te zetten en te slijpen tot de essentie. Meer weten?

Vivian Vos: 06 15 27 73 68