“Topsport, filosofie, anders denken en doen… Podium #2: verdieping én verbreding!”

De tweede editie van Kernkracht Podium vond donderdag 16 mei plaats bij ons op kantoor. Of eigenlijk; in onze huiskamer. Acht sprekers namen ons mee in hun wereld, in hun visie en missie. Wij kijken er wederom met heel veel trots en plezier op terug. Bedankt iedereen!

 

Terugblikken op de line-up

 

We zijn er trots op dat we met ook met de tweede editie zo’n gevarieerd aantal sprekers hadden. Hieronder kunt u zien wie er bij ons op het podium stond: 

“Het doel van Kernkracht? 
Verrassen en verbinden…”

 

We bieden met het concept ‘Kernkracht Podium’ een podium voor sprekers uit diverse vakgebieden en met verschillende visies. We willen samen met hen en het publiek inspireren, ogen openen, ideeën bestuiven en idealen aanmoedigen.

“Misschien hebben we
u gemist?”

 

De essentie van deze middag was om een podium te zijn voor alle bezoekers. Of je nou presenteerde of toeschouwer was. ‘Zonder publiek valt er weinig te presenteren’. Het was dus waardevol dat zoveel mensen de weg wisten te vinden naar het podium.

Volgende editie?
Die zal in december plaatsvinden. De drukke zomermaanden slaan we even over. Wilt u erbij zijn? Aanmelden mag alvast via onderstaande button.

Ook het podium op?
U bent van harte welkom! Graag horen we waar u over wilt vertellen via info@dasidee.nl

 

Het idee

 

De kern
Het uitdagende format van 20 beelden x 20 seconden. En natuurlijk: jouw verhaal!

De kracht
Presenteer binnen dit format jouw enthousiasme, jouw idee, ideaal, filosofie, drijfveer, statement, boodschap of experiment. Deel, nodig uit, maak warm, vindt medestanders, creëer kansen en draagvlak. Pak je Podium!


Doe mee!

 

We nodigen je van harte uit op ons Podium.
Daarnaast helpen we je graag om jou in je kracht te zetten en te slijpen tot de essentie. Meer weten?

Vivian Vos: 06 15 27 73 68