brainstormsessies

“Twee weten meer
dan één.”

 

 

Ons team helpt u de kracht van collectieve intelligentie
optimaal te gebruiken. Collectieve intelligentie maakt uw organisatie slimmer, sneller, wijzer en efficiënter. Het leidt tot meer optimalisatie in processen, innovaties en intern draagvlak. Zonde om deze bron van potentieel en talent onbenut te laten!

Laat de kracht van uw organisatie los!

Uw organisatie vormt een super-snelweg van bewegingen. Processen, taken, leveringen, problemen, oplossingen, inzichten, kansen, optimalisatie, mensen en systemen die samenwerken of langs elkaar heen… Miljoenen bewegingen, iedere dag opnieuw.

Elke dag opnieuw krijgt u de kans om zich te ontwikkelen tot een slimmere, grotere, leukere, efficiëntere organisatie. Haal het maximale uit alle slimme koppen in uw organisatie. Uw medewerkers weten waar de kansen liggen, waar het beter kan, wat er speelt. Mooie kans om al deze inzichten en kennis in te zetten om uw organisatie nog beter en slimmer op elkaar aan te laten sluiten. Leg vragen en uitdagingen aan uw medewerkers en stakeholders voor en laat ze meedenken aan mogelijke oplossingen. Het geeft snelheid, een gezamenlijke motivatie en creëert teamspirit.

“We zaten al een tijdje te brainstormen met de directie die middag. De sfeer zat er goed in. Het idee om de campagne samen met het team in te zetten en uit te voeren was met enthousiasme ontvangen. De eigen medewerkers als ambassadeurs voor de goede zaak. Warmer kon de boodschap niet overgedragen worden en het beloofde een oprechte verbinding tussen de organisatie en de doelgroep te vormen…”

Wij helpen u

Wij ontwikkelen formats en bijeenkomsten waarmee we essentiële en waardevolle inzichten boven tafel krijgen. We leveren op sympathieke wijze de energie, de brandstof, voor uw strategie. We versterken collegialiteit en maken inzichtelijk hoe u dat maximaal kan laten werken. We verkennen vooraf welke informatie ertoe doet, waar de bottlenecks zitten en hoe we dit vloeibaar kunnen maken. We ontwerpen de setting waarin mensen zich comfortabel voelen, stimuleren creativiteit en moedigen aan om eens anders naar patronen te kijken. We wakkeren verbeeldingskracht aan en maken vervolgens heel concreet in een advies.

We betrekken alle waardevolle ‘spelers’, van medewerkers tot en met directie, van klanten tot stakeholders. Hierdoor ontstaat een sfeer waarop mensen zich gehoord, begrepen en betrokken voelen.

We nodigen deze spelers op ludieke wijze uit, bijvoorbeeld met een videoboodschap die van collega naar collega gaat. We ontwerpen het format, zijn een inspirerende workshop moderator en nemen u mee in het advies en de uitrol van de verkregen inzichten.

 

Om u een idee te geven:

 • Haal het maximale uit uw communicatiestrategie
 • Hoe ziet onze innovatiekracht eruit?
 • Vanuit welke visie geven we richting?
 • Werken we aan een gedragen ideaal?
 • … vanuit een gezamenlijke focus
 • Hoe kijken klanten en doelgroepen naar ons?
 • Wat verwachten onze partners van ons?
 • Hoe kunnen we meer uit relatiebeheer halen
 • Is onze propositie en onze sales-pitch helder?
 • Hoe kan een campagne bijdragen aan onze (communicatie)doelstelling?
 • Weten onze productiemedewerkers waar wij voor staan?
 • etc.

“Sparren?”

Bel. Daag ons uit.

Michiel Mulder: 06 13 83 88 30


Twee weten meer
dan één.

 

Een brainstorm levert energie, inzichten en antwoorden op een bepaalde situatie. Het brengt ideeën hoe de gewenste situatie te bereiken. Wij gebruiken daarvoor verschillende methodes, van specifieke vragen en debat-rondes tot het Business Model Canvas. Ga eens vrijblijvend met ons in gesprek en ontdek wat we kunnen betekenen.

Meer info