coaching

Blijf topfit.

Uw strategie is een organisch proces. U zet het in beweging, het groeit, ontwikkelt zich, past zich aan, creëert een nieuwe realiteit en verlangt vervolgens een nieuwe handeling. Dag na dag. Dan is het essentieel om topfit te blijven.

Wat we in beweging brengen houden we ‘fit’

U wilt dus grip op dat proces houden. Spiegelen en sparren. Doorpraten over de keuzes waar u voor komt te staan en de nieuwe werkelijk zo goed mogelijk interpreteren. Zodat u met de ontwikkeling meegroeit en het maximaal aanmoedigt.

Wanneer wij een ons werk opleveren is het niet af, het begint immers pas. We blijven betrokken, zijn geïnteresseerd in hoe het zich ontwikkeld en blijven betrokken bij het effect en uw tevredenheid. We stellen ons als coach op en houden ‘het proces’ fit.

 

We nemen de tijd voor u

Door periodiek met u van gedachten te wisselen helpen wij u uw ideaal, en dat van uw organisatie, te ontwikkelen. Door inzichten te bieden, kansen te duiden, kennis over te dragen en te inspireren. Soms kan dat prima bij een bak onderhoudende bak koffie. Soms wandelen we ook letterlijk ook eens per kwartaal een eind op om te mijmeren, te dromen, te filosoferen of knopen door te hakken.

“Ready. Set. Go.”

Mogen we u uitnodigen voor een inspirerend gesprek?

Michiel Mulder: 06 13 83 88 30


Blijf topfit.

 

Spiegelen en sparren? 

 

mail mij