draagvlak

De spierballen
van uw organisatie.

Samenwerk maakt sterk.
De talenten van uw medewerkers zijn de spierballen van uw bedrijf en door de denkkracht van uw medewerkers aan elkaar te koppelen bent u slimmer dan de rest. Wij smeden collectieve intelligentie, plezier en spierballentaal samen. Vernuftig, vurig en krachtig.

Slim en ijzersterk

Wij helpen u eruit te halen wat erin zit. Door te laten zien dat samenwerk sterk maakt. We helpen u uw ideaal aan de interne organisatie te communiceren, zodat mensen gaan voelen waar ze met elkaar aan- en voor werken. We wakkeren teamspirit aan en laten zien dat je samen oneindig veel meer kunt bereiken dan wanneer ieder voor zich werkt.

 

A winning team

Wat u ermee opschiet is dat u goede ideeën en inzichten ophaalt bij de mensen die weten hoe het werkt. Zo kunt u efficiency slagen maken, interne stromen beter op elkaar aan laten sluiten, uw mensen laten groeien en dus uw diensten beter ontwikkelen. Wat intern speelt is van toegevoegde waarde voor uw product of dienst. ‘Samen’ werken aan een gedeeld ideaal brengt bovendien waardering, lol, eigenaarschap, sportiviteit en collegialiteit, verantwoordelijkheid en daarmee een hoger professioneel niveau.

 

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De corebusiness van jullie organisatie
  • De drijfveren van de personen en de organisatie
  • De visie en missie van de organisatie
  • Kernkwaliteiten en talenten
  • Hoe communiceren we intern en is dat zichtbaar / tastbaar genoeg?
  • Wat ons bijzonder maakt voor onze klanten
  • Wat we te verbeteren hebben en waar we kansen zien
  • Het gezamenlijke ideaal
  • Rolverdeling en agenda
  • Van interne naar externe communicatie

 

Employer Branding

Ook arbeidsmarktcommunicatie kan een belangrijk thema zijn. Hoe zet u hierop in? Bent u aantrekkelijk genoeg voor bestaande en nieuwe collega’s, hoe werft u nieuw talent en hoe houdt u ze vast?

Het proces dat we aanbieden leidt tot een strategisch advies en agenda. Wij adviseren u graag over de samenstelling van een eventueel projectteam waarbinnen directie, mt, medewerkers, stakeholders en klanten kunnen bijdragen.

“Co-creatie kan ook in uw eigen organisatie ;)”

Wij bieden een aantal mogelijke trajecten, 
van kort reflecterend, inspirerend tot een maatwerk traject. Kies wat bij u past of laat u adviseren tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Michiel Mulder: 06 13 83 88 30

Inspiratiesessie

In een inspirerende sessie reflecteren we graag op uw communicatie. Wij praten u graag bij op zaken als visie, waarden, doelgroepen en doelstellingen, strategie en tactiek.  We vertellen u wat wij zien, lezen, wat we missen, waar de kansen zitten en geven u een inzicht hoe deze te verzilveren.

De inspiratiesessie bestaat uit ca. 3 dagdelen, waarvan 1 sessie en 2 voorbereiding. U kunt aan de hand van de verkregen inzichten besluiten om e.e.a. uit te laten werken.

Meer info

Verdiepingstraject

In een aantal brainstorm- en werksessies nemen we u en uw (directie)team mee in inzichten, het waarom, ideeën en werken toe naar een aantal conclusies waarmee u verder kunt.

Dit traject, voorbereiding en het advies bestaat uit ca. 7 dagdelen, waarvan 3 gezamenlijke sessies. Aan de hand van de sessies leveren wij een samenvatting, advies en inspiratie verslag op. Hiermee kunt u verder.

Meer info

Strategisch maatwerk

We maken aan de hand van een kennismaking en verdiepend interview graag een maatwerkofferte voor u. Deze zal bestaan uit een aantal overzichtelijke fasen en begroting waarin we van een verkenning, doelstellingenbepaling en analyse naar een plan van aanpak en financiële- en tactische planning toe werken.

We leveren een communicatieagenda op waarmee u tactisch aan de slag kunt. U kunt ons ook inzetten voor de uitvoering.

Meer info

7 sessies,
ruim 150 idealen,
19 uur denkkracht.

Hoe we samen met de mensen van WIJ Groningen hun verhaal, visie en missie ontwikkelden…

meer info