creatie van impact

Visie… doelgroep…
Klik.

Wat we doen gaat uit van interactie. We ontwerpen de verbinding tussen u en uw doelgroep en brengen deze in beweging. U wordt gedreven door uw eigen ideaal, daarin bent u uniek en van waarde voor uw publiek. Wij ontwikkelen strategieën, uitingen, identiteiten en campagnes die dat versterken. Met persoonlijkheid. Voor impact.

Verfijnde impact

Wat u ontwikkelt, bedenkt of doet is van waarde voor uw doelgroep. Dat wilt u dan ook aan een steeds groter wordend publiek vertellen. Wij vertalen de waarde van uw business naar toegevoegde waarde voor uw doelgroep. Met een helder verhaal vanuit onderscheidende meerwaarde. Dit doen we met precisie en met grote zorgvuldigheid. Want wel of niet raak schieten zit ‘m niet vaak, maar altijd in de verfijning. 

 

Aandacht vangen

Vanuit oprechte interesse voor wat u beweegt en aan uw klant te bieden heeft, vangen we de aandacht van uw publiek. We nemen de tijd om te ontdekken wat u bijzonder maakt want hierin ligt de basis van een duurzame band met uw doelgroep. We luisteren naar uw verhaal, scherpen uw visie aan en gaan in de schoenen van uw klant staan. We brengen inzichten, maken helder, helpen keuzes te maken en dagen uit om tot de meest krachtige essentie te komen. We schuren door tot we een bijzonder en authentiek verhaal hebben, dat glanst.

Dan vertellen we uw  verhaal op een originele manier. Denk daarbij vanuit doelstellingen naar middelen en acties. In onze communicatiestrategieën werkt alles samen: van online aanwezigheid, tot social media dialoog, blog, corporate story, huisstijl, bedrijfsprofiel, aanwezigheid op beurzen, klantcontact en relatiebeheer of een pakkende sales presentatie. Uitgangspunt voor onze strategie is altijd uw positionering en de doelstelling per doelgroep. 

Das Idee helpt u met het verkrijgen van authentieke inzichten, antwoorden en de ontwikkeling van uw communicatiestrategie waaronder creatie van middelen.

Wilt u weten of voorproeven hoe u uw communicatie met maximale impact kunt inzetten? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

 

Inspiratie

Wij inspireren u graag met een aantal inzichten en ideeën vanuit de volgende onderwerpen:

  • De authenticiteit (kernwaarden) van mijn organisatie
  • Zo vertel ik mijn verhaal optima forma
  • De waarde voor mijn doelgroepen
  • Arbeidsmarkt-strategie: gedragen doelen en aantrekkingskracht op nieuw talent
  • Communicatiestrategie: welke middelen zet ik in
  • Hoe werkt social media in mijn voordeel
  • Wat valt er te verbeteren en te winnen: impact

“Laat het klikken.”

Wij bieden een aantal mogelijke trajecten, 
van kort reflecterend, inspirerend tot een maatwerk traject. Kies wat bij u past of laat u adviseren tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vivian Vos: 06 15 27 73 68

Inspiratiesessie

In een inspirerende sessie reflecteren we graag op uw communicatie. Wij praten u graag bij op zaken als visie, waarden, doelgroepen en doelstellingen, strategie en tactiek.  We vertellen u wat wij zien, lezen, wat we missen, waar de kansen zitten en geven u een inzicht hoe deze te verzilveren.

De inspiratiesessie bestaat uit ca. 3 dagdelen, waarvan 1 sessie en 2 voorbereiding. U kunt aan de hand van de verkregen inzichten besluiten om e.e.a. uit te laten werken.

Meer info

Verdiepingstraject

In een aantal brainstorm- en werksessies nemen we u en uw (directie)team mee in inzichten, het waarom, ideeën en werken toe naar een aantal conclusies waarmee u verder kunt.

Dit traject, voorbereiding en het advies bestaat uit ca. 7 dagdelen, waarvan 3 gezamenlijke sessies. Aan de hand van de sessies leveren wij een samenvatting, advies en inspiratie verslag op. Hiermee kunt u verder.

Meer info

Strategisch maatwerk

We maken aan de hand van een kennismaking en verdiepend interview graag een maatwerkofferte voor u. Deze zal bestaan uit een aantal overzichtelijke fasen en begroting waarin we van een verkenning, doelstellingenbepaling en analyse naar een plan van aanpak en financiële- en tactische planning toe werken.

We leveren een communicatieagenda op waarmee u tactisch aan de slag kunt. U kunt ons ook inzetten voor de uitvoering.

Meer info

B+O Architects.

Zo ontwikkelden we de nieuwe site van B+O Architects…

meer info