sales en presentatie

Wij maken het verschil.
Voor u.

U wilt indruk maken met uw verhaal. Wij ontwerpen een presentatie die beklijft. Van strategie tot elevator pitch, van beamer presentatie tot klant-bijeenkomst en volledige campagne.

Wat betekent u voor uw klant?

De kern van goede marketing is een duidelijk verhaal waarin de toegevoegde waarde voor uw doelgroep en de toegevoegde waarde van uw organisatie centraal staan. Wij helpen organisaties om dat verhaal scherp voor de bril te krijgen en op bijzondere wijze te vertellen. 

De kern van goede sales is dat u het probleem van uw klant oplost. Vanuit zowel een goed product als een goed verhaal. Naast de technische en financiële correcte voorwaarden moeten klanten zich thuis voelen bij wie u bent, wat u belooft en wat u doet. 

U wilt met uw salespresentaties, pitches, beurzen en events, relatiedagen dus een onvergetelijke indruk maken. Wij helpen u met uw strategie, ontwerpen authentieke concepten, schrijven pitches, corporate tory’s en vertalen dit naar een beeldtaal die meer zegt dan 1.000 woorden. 

 

Geen 13 in één dozijn

Uw eigenheid en visie staan centraal: we gaan altijd op de stoel van uw klant zitten en vragen ons voortdurend altijd af ‘waarom we voor u kiezen en niet voor uw collega’. We gaan door totdat we een uniek en écht verhaal hebben dat klinkt als een klok en klopt als een bus. 

Wij ontwerpen en ontwikkelen de middelen en acties die de verbinding leggen tussen u en uw doelgroep. Of u nou een gemeente bent en een participatiecampagne wilt ontwikkelen of een fabriek die haar producten aan de man wil brengen. 

 

U kunt denken aan:

  • Verhaal, waarden, propositie
  • Salespresentaties, van het concept van de bijeenkomst t/m powerpoint, online, Prezi, etc.
  • (Online) relatie magazines en nieuwsbrieven
  • Beursstands en promotiemateriaal
  • Relatiebeheer: strategie en concept

“Indruk maken?”

Wij bieden een aantal mogelijke trajecten, 
van kort reflecterend, inspirerend tot een maatwerk traject. Kies wat bij u past of laat u adviseren tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bert Schonewille: 06 14 19 56 77

Inspiratiesessie

In een inspirerende sessie reflecteren we graag op uw communicatie. Wij praten u graag bij op zaken als visie, waarden, doelgroepen en doelstellingen, strategie en tactiek.  We vertellen u wat wij zien, lezen, wat we missen, waar de kansen zitten en geven u een inzicht hoe deze te verzilveren.

De inspiratiesessie bestaat uit ca. 3 dagdelen, waarvan 1 sessie en 2 voorbereiding. U kunt aan de hand van de verkregen inzichten besluiten om e.e.a. uit te laten werken.

Meer info

Verdiepingstraject

In een aantal brainstorm- en werksessies nemen we u en uw (directie)team mee in inzichten, het waarom, ideeën en werken toe naar een aantal conclusies waarmee u verder kunt.

Dit traject, voorbereiding en het advies bestaat uit ca. 7 dagdelen, waarvan 3 gezamenlijke sessies. Aan de hand van de sessies leveren wij een samenvatting, advies en inspiratie verslag op. Hiermee kunt u verder.

Meer info

Strategisch maatwerk

We maken aan de hand van een kennismaking en verdiepend interview graag een maatwerkofferte voor u. Deze zal bestaan uit een aantal overzichtelijke fasen en begroting waarin we van een verkenning, doelstellingenbepaling en analyse naar een plan van aanpak en financiële- en tactische planning toe werken.

We leveren een communicatieagenda op waarmee u tactisch aan de slag kunt. U kunt ons ook inzetten voor de uitvoering.

Meer info

Wij maken het verschil.

 

Uw eigenheid en visie staan centraal: we vragen ons altijd af ‘waarom we voor u kiezen en niet voor uw collega’. We gaan door totdat we een uniek en echt verhaal hebben dat klinkt als een klokje.

tijd voor koffie?