websites

Als uw organisatie groeit,
wilt u dat uw site dat ook doet.

Uw website. Vaak de allereerste kennismaking met uw bedrijf. Leer deze als belangrijk onderdeel van uw organisatiestrategie te gaan zien. En bij een bedrijf dat groeit, past geen stilstaande site.

U kent dat misschien…

Om de zoveel jaar investeert u in een nieuwe website. Beetje raar en beetje onnodig. Hoe zou het zijn als u een website zou hebben die zich mee-ontwikkelt met uw bedrijf? Een site die op basis van techniek steeds beter ingericht kan worden zodat de bezoeker sneller vindt wat hij zoekt en op basis van inhoud steeds accurater antwoord krijgt op de vragen die hij heeft?

 

Meten = weten

Door te meten kunnen we weten. Door het surfgedrag van de bezoeker in de gaten te houden kunnen we de opbouw van de site aanpassen. Aan de hand van zoektermen, polls en sales gesprekken met accountmanagers kunnen we onderwerpen toevoegen die de site completer maken en directer sturen op een hoger en efficiëntere conversie.

Het is belangrijk om uw site als belangrijk onderdeel van uw organisatiestrategie te gaan zien. Bij een bedrijf in beweging past geen stilstaande site. 

 

Das Idee ontwikkelt 

  • Een online groeistrategie
  • Een onderscheidend concept waarin uw visie en ambitie vertaald worden 
  • Een communicatie agenda waarmee we een tactische lijn van content uitzetten (contentstrategie)
  • Online concepten en middelen: blog, vlog, e-nieuwsbrief, digitaal magazine
  • Tactiek: Adwords, seo, sea, Tagmanager
  • Social media strategie

 

Traffic

Vaak wordt de website gezien als een centraal middel waaromheen andere middelen actief bewegen om traffic te genereren. Wij zetten offline acties (als relatiebeheer, salesgesprekken, media, etc.) samen met social media (Twitter, Facebook, Linkedin, Instagram, etc.), blogs en vlogs in om bezoekers te binden aan uw organisatie. We ontwerpen, ontwikkelen, verzorgen en coördineren dit hele proces.

“Haal eruit wat erin zit.”

Wij bieden een aantal mogelijke trajecten, 
van kort reflecterend, inspirerend tot een maatwerk traject. Kies wat bij u past of laat u adviseren tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bert Schonewille: 06 14 19 56 77

Inspiratiesessie

In een inspirerende sessie reflecteren we graag op uw communicatie. Wij praten u graag bij op zaken als visie, waarden, doelgroepen en doelstellingen, strategie en tactiek.  We vertellen u wat wij zien, lezen, wat we missen, waar de kansen zitten en geven u een inzicht hoe deze te verzilveren.

De inspiratiesessie bestaat uit ca. 3 dagdelen, waarvan 1 sessie en 2 voorbereiding. U kunt aan de hand van de verkregen inzichten besluiten om e.e.a. uit te laten werken.

Meer info

Verdiepingstraject

In een aantal brainstorm- en werksessies nemen we u en uw (directie)team mee in inzichten, het waarom, ideeën en werken toe naar een aantal conclusies waarmee u verder kunt.

Dit traject, voorbereiding en het advies bestaat uit ca. 7 dagdelen, waarvan 3 gezamenlijke sessies. Aan de hand van de sessies leveren wij een samenvatting, advies en inspiratie verslag op. Hiermee kunt u verder.

Meer info

Strategisch maatwerk

We maken aan de hand van een kennismaking en verdiepend interview graag een maatwerkofferte voor u. Deze zal bestaan uit een aantal overzichtelijke fasen en begroting waarin we van een verkenning, doelstellingenbepaling en analyse naar een plan van aanpak en financiële- en tactische planning toe werken.

We leveren een communicatieagenda op waarmee u tactisch aan de slag kunt. U kunt ons ook inzetten voor de uitvoering.

Meer info

Blijf in beweging.

 

En blijf groeien. Samen sparren?

mail mij