Michiel Mulder

Ik hou van hard werken,
en vooral van samenwerken.

Da’s zo een beetje mijn levensmotto, leg ik zo verder uit. Mijn tweede motto, zo vertellen intimi mij, is dat ik maar blijf zoeken.

Hier, daar, overal. Voor mij gaat dat over kansen. Over grenzen. Waar liggen ze, hoe hoog kan je de lat leggen en ondertussen keihard trainen om er zeker overheen te komen. En nooit te uitgeput om zomaar over kansen heen te kijken.

Die lat hoger, of verder, leggen doe ik ook met mijn grote passies: hardlopen, sportklimmen en alpinisme. 

Ik ben een dromer, geïnteresseerd in visies, in wat mensen drijft en beweegt. Ik denk vaak in ‘what if’ scenario’s. Daarmee hoop ik te inspireren en deuren te openen. Daarnaast ben ik nogal een perfectionist. Dat is soms oké, zelfs de kleinste detail zijn tot in de puntjes verzorgt. Anderzijds moet mijn supportteam mij nog wel eens voorhouden dat oké soms ook goed genoeg is.

Voor mijn opdrachtgevers en de mensen waar ik mee en voor werk loop ik het vuur uit mijn sloffen. Ik hou van hard werken, en vooral van samen werken. Op basis van wederzijdse inspiratie, plezier, trots delen we inzichten en kennis. Ik hoop dat tot mijn 100ste te kunnen doen want wie wil niet eindeloos verwondert blijven?

Sparren?

Bel. Mail. Daag ons uit.

Michiel Mulder: 06 13 83 88 30